Söylenti: eFootball PES 2022 Oynaması Ücretsiz Bir Oyun Olabilir

03.07.2021 13:45 Mehmet Tandoğan

 
 
Pro Evolution Soccer serisinin hayranları, seriye büyük değişiklikler getiren bu yılki oyunla ilgili haberleri sabırsızlıkla bekliyor. Şimdiye kadar duyulanlar arasında Konami'nin uzun yıllar boyunca kullandığı Fox Engine motorundan sonra resmi olarak Unreal Engine'e geçtiği yer alıyor. Ancak yeni bir söylenti oyunun tamamen veya bir kısmının ücretsiz olabileceğini öne sürüyor.
 
PES 2022'nin resmi olarak detaylandırılması beklenirken, Japon yayıncı ve geliştiricinin bu yılki oyun için oldukça önemli bir karar verdiğine dair bazı söylentiler gün yüzüne çıktı. VGC'den Andy Robinson: ''PES 2022 bu yıl piyasaya çıktığında ücretsiz bir oyun olarak karşımıza çıkabilir. Konami canlanıyor ve bu yıl PES'te yeni şeyler olacağını duydum" ifadelerini kullandı.
 
Oyunun tamamen mi ücretsiz olacağı yoksa ek olarak ücretsiz modların mı sunulacağı henüz bilinmiyor. Konami, bu söylentileri resmi olarak doğrulamadığı sürece beklentileri düşük seviyede tutmakta fayda var.

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler