Söylentilere Göre Amazon, Oyun Streaming Servisini Seneye Duyuracak

21.11.2019 21:28 Özgür Eroğlu

 
Geçtiğimiz aylarda çıkan söylentiler devam ediyor. Dünyanın en değerli şirketlerinden olan Amazon, görünen o ki her platformda bulunmak istiyor. Amazon bu sefer ise neredeyse tüm oyun şirketlerinin yapmaya çalıştığı oyun streaming teknolojisine Amazon da katılmak istiyor.
 
Daha önceki dedikodulara göre bu yıl içerisinde duyurulması beklenen servis, CNET'in haberine göre önümüzdeki yıl duyurulacak. CNET'in haberine göre Amazon, bu servisi geldiğini belli eder nitelikte bazı işe alımlar yapıyor.
 
Geleceğin teknolojisi olarak bakılan bu teknoloji için gerçekten neredeyse tüm oyun şirketleri çabalıyor. En son 19 Kasım'da Google'ın geliştirdiği Stadia erişime açıldı ancak çoğu yorum, bu teknoloji için erken olduğunu söylüyor. Önümüzdeki yıllarda bizi neler bekliyor hep birlikte göreceğiz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL CS2 Major Copenhagen 2024 İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Dk önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 28 Dk önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler