Söylentiye Göre Disney, Moon Knight'ı Canlandırması İçin Keanu Reeves ile Görüşüyor

28.09.2020 11:43 Özgür Eroğlu

 
Bildiğiniz üzere Disney, Marvel için hazırladığı evreni Disney+'ta yayınlanacak diziler ile genişletiyor. Bu dizilerden biri de Moon Knight.
 
Diziye dair ne yazık ki şu an için hiçbir şey bilinmiyor. Ancak karakterin evrene ekleneceğini ve dizisinin çıkacağını duyurduklarından bu yana Moon Knight rolü için sürekli Keanu Reeves konuşuluyor. 
 
Son söylentilere göre Marvel ciddi bir şekilde Keanu Reeves ile Moon Knight'ı oynaması için görüşüyor.
 
Moon Knight'ın 2022 yılında yayınlanması bekleniyor. 2021'in sonuna kadar dizi ile ilgili kararlar alınsa da duyacağımızı pek sanmıyorum. Ancak Keanu Reeves'in bu rol için çok da iyi bir seçim olduğunu açıkçası düşünmüyorum.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler