Space Colony: Steam Edition Duyuruldu

12.03.2015 18:40 Alkan Adakaner

 
    Bugün Firefly Stüdyoları, klasik bilim kurgu üs inşasının ana oyuna yeni görevler ve özellikler ekleyen Steam sürümü Space Colony: Steam Edition’ı duyurdu. Firefly tarafından üretilip yayınlanan bu oyun 2015’in 2. çeyreğinde Steam’e özel olarak piyasaya sürülecek:

    Üs inşası, yönetim simülasyonları ve Stronghold serisi hayranları artık Space Colony dünyasına HD versiyonunda dönebilirler. Ana oyuna bağlı kalan Space Colony: Steam Edition askeri ve sivil seferler ile yepyeni tek oyunculu içerik de dahil toplamda 80’in üzerinde görev içeriyor. Oyunun harita editörüne eklenen Steam Atölye desteğiyle oyuncuların haritalarını tüm Steam topluluğuyla paylaşabilmeleri sağlanıyor. Hayranlar eski favorilerini yeniden bulabilir, yeni üretimleri yükleyebilir ve hatta Space Colony topluluğu tarafından üretilen yepyeni seferleri indirebilirler.

   Firefly Stüdyoları’nın Kreatif Direktörü Simon Bradbury konu ile ilgili şunları söyledi: “Oyunlarını Steam üzerinde kendi başına yayınlayan bağımsız ve küçük bir şirket olarak oyunlarımızda tam kontrole sahibiz. Eğer Firefly gibi şirketleri destekleyen Steam gibi bir platform olmasaydı, böyle bir şeyi gerçekleştirebilmemiz mümkün olmazdı. İlk Space Colony oyununu üreten ekibin çoğu hala Friefly’da çalışıyor ve hepimiz bu oyunun hak ettiği bilinirliği sonunda yakalayacağını görmek için oldukça heyecanlıyız. Umarım oyuncular yeni tek oyunculu içeriği ve Steam özelliklerini beğenirler.”

    Oyunun yayınlanmasından neredeyse 12 yıl sonra gelen Space Colony: Steam Edition çok daha fazla içeriğe ve görselliğe sahip. Steam için özel üretilen bu sürüm Steam Başarımları, Koleksiyon Kartları, Steam Atölye desteği ve kayıtlı oyunlar için Steam Bulut desteği içeriyor. Space Colony: Steam Edition hem oynanış olarak hem de alakasız mizah anlayışıyla ilk oyunun ve Stronghold serisinin DNA’sını paylaştığından bu oyunların hayranları için ideal bir sürüm. Ayrıca yeni yüksek çözünürlüklü grafik ayarlarının eklendiği oyun, oyunculara tüm kolonilerini tek bir ekranda görme imkanı sağlıyor.

     Space Colony: Steam Edition'ın Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca EGX Rezzed'de de gösterilecek oyunun tanıtım videosunu aşağıda bulabilirsiniz.
 
Basın Bülteni
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Space Colony: Steam Edition Platformlar: PC Geliştirici: FireFly Studios Dağıtıcısı: FireFly Studios Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 2 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 2 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 3 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 3 Saat önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler