Space Engineers 15 Nisan'da Xbox One'a Geliyor

21.02.2020 07:12 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Keen Software House, Space Engineers Xbox One versiyonunun 15 Nisan'da çıkış yapacağını duyurdu.

Xbox Store'da 56,25 TL'den ön siparişte. Ön siparişler oyuna dört gün erken erişim ve önümüzdeki ay düzenlenecek kapalı betaya erişim imkanı sunacak.
 
PC versiyonu yaklaşık beş buçuk yıl erken erişim sürecinde kaldıktan sonra geçtiğimiz Şubat ayında çıkışını gerçekleştirmişti.
 
Space Engineers, mühendislikle, inşaatla ve uzay araçlarının tamiriyle ilgili bir sandbox oyunu. Oyuncular farklı kullanımlar için çeşitli boyutlarda uzay araçları ve uzay istasyonları inşa edebilir, uçaklar kullanabilir ve astroid madenciliği yapabilirler. Space Engineers gerçekçi bir hacimsel fizik motoru kullanmaktadır. Oyun dünyasındaki bütün nesneler birbirlerine monte edilebilir, hasar alabilir ve parçalanabilirdir. Oyun iki modu içinde bulundurmakta: yaratıcı ve hayatta kalma modları.

Xbox One versiyonu fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Space Engineers Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Keen Software House Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 2 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 3 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 4 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 5 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler