Space for Sale için Yeni Ekran Görüntüleri ve Fragman Yayınlandı

14.08.2023 14:32 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını THQ Nordic ve geliştiriciliğini Mirage Game Studios'un üstlendiği simülasyon ve koloni inşa etme oyunu Space for Sale için yeni bir fragman ve ekran görüntüleri yayınlandı. Hem tek oyunculu hem de iş birliğine dayalı çevrimiçi çok oyunculu modları içeren oyun şu anda PC için geliştirilme aşamasında. Oyunun henüz çıkış tarihi  açıklanmadı.
 
Uzayda al- sat yapabileceğiniz simülasyon deneyimi geliyor
 
 
 
Space for Sale, uzay temasını bizlere yansıtıyor ve müşteriler için yaşam alanları oluşturma görevini bizlere aktarmayı hedefliyor. Galaksiler arası gayrimenkul geliştiricisinin yolculuğunu takip eden oyunda ucuza aldığınız güneş sistemindeki bölgeleri keşfedebiliyor, gayrimenkul oluşturabiliyor ve buraları güzel bir kar oranıyla satabiliyorsunuz.
 
Oyun içerisinde konutlar, pansiyonlar ve lüks malikaneler oluşturabiliyor aynı zamanda uzaylı müşteri listeniz genişleme gösteriyor. Genişleme arttıkça da talepler de aynı derecede yükseliyor. Konut piyasasında uzayda adım atacağınız ve buralarda alım-satım yapacağınız oyunda en çok kar getiren işlere yönelebiliyorsunuz.
 
Ekran görüntüleri 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Yeni fragman
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
8 Aylık Çalışmanın Ardından Dark Souls Re-Remastered Modu Çıktı 26 Mayıs Intel Extreme Masters Dallas 2024 Başlıyor! 26 Mayıs İptal Edilen The Divison Hearland'dan Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 26 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 2. Round Tamamlandı! 26 Mayıs Skull and Bones Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Olacak 26 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler