Spark Unlimited Battlefront 3'ü mü Geliştiriyor?

07.02.2012 01:03 Samet Konuksal


     Star Wars serisini severlerin duyurusunu merakla beklediği Star Wars: Battlefront 3 hakkında söylentiler devam ediyor. Bu kez söylenti konuğumuz, daha önce de bu konuyla ismi çıkan Spark Unlimited.
 
     Call of Duty: Finest Hour'ın yapımcısı olan Spark Unlimited, sitesinde verdiği bir iş ilanıyla birlikte yeni projelerinin yüksek profile sahip bir bilim kurgu serisinin devam oyunu olduğunu belirtirken, bu oyunun TPS - Aksiyon - Macera öğelerini içerdiğini de eklemiş.
 
     Bunun üzerine Spark Unlimited'in kıdemli yapımcılarından John Lawrie de, LinkedIn profiline çalıştığı oyunlar başlığı altına, 2012 çıkışlı olmak üzere çok ünlü bir serinin üçüncü bakış açısından oynanan 'kılıç savaşı' oyununu ekledi.
 
     Daha önce de aynı firmanın Battlefront 3'le birlikte söylentisinin çıkması, kafalarda soru işaretleri oluşturdu. Ancak malesef, şimdilik beklemekten başka çare yok.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: Battlefront Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 2 Saat önce Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 3 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 8 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 9 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler