Spartacus Legends, Free-to-Play Oldu!

07.09.2012 11:24 Tunahan Başol


     Geçtiğimiz temmuz ayında duyurusu gelen ve ardından bir videosu yayımlanan Spartacus Legends'in adını o zamandan bu zamana bir daha duymamıştık. Ancak bugün ortaya çıktı ki, Ubisoft'un başka planları varmış.
 
     Son dönemde Free-to-Play pazarına oldukça önem veren Ubisoft, ilk olarak ücretli bir şekilde satışa sunacağını belirttiği Spartacus Legends'ı Free-to-Play oyunları arasına soktu. Oyunun ücretsiz olması şerefine yayımlanan video ise hem oyunla ilgili bilgi veriyor hem de oynanış dinamikleri ve grafikleri bizlere gösteriyor.
 
     İlk olarak oynanış dinamiklerinden bahsedecek olursak, oyunun hızlı oynanışa sahip, normal bir arena dövüş oyunu olduğunu söyleyebiliriz. Grafikleri ise ne çok kötü, ne çok iyi. Ancak kan efektlerinin kalitesizliği çok çabuk göze çarpıyor.
 
     Oyun ile ilgili verilen bilgilerden bir tanesi, oyunda binlerce zırh ve silah kombinasyonu yapabilecek olmamız. Böylelikle daha dengeli bir oynanış sağlanmak hedeflenmiş.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spartacus Legends Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler