SpawN ve HeatoN'la Counter-Strike Oynamak İsteyen?

02.12.2010 23:33 Ersin Kılıç


     Dünyaca ünlü Counter-Strike oyuncuları Emil “HeatoN” Christensen ve Abdisamad “SpawN” Mohamed tarafından tasarlanan BenQ XL2410T monitörün lansmanında, bu iki efsanevi isimle karşı karşıya Counter-Strike oynamak ister misiniz?

     Teknoloji ve eğlenceyi bir araya getiren BenQ'nun dünya şampiyonları tarafından tasarlanan yeni monitörü XL2410T'nin tanıtım lansmanı, 14 Aralık'ta Point Otel Barbaros bünyesindeki Türkiye’nin ilk dijital oyun merkezi The Game’de gerçekleşecek. Siz de bu özel günde yer almak, HeatoN ve SpawN'la karşı karşıya Counter-Strike oynamak, Türkiye'deki tüm oyuncuların tanıdığı bir isim haline gelmek ve aynı zamanda da birbirinden güzel BenQ hediyelerini kazanmak istiyorsanız tek yapmanız gereken 6 Aralık 2010 tarihindeki BenQ CS 1on1 Cup'a katılmak! (http://www.esl.eu/tr)

İşte turnuva ödülleri:

1. Oyuncu: BenQ G922HDAL LED Monitör ve SpawN ve HeatoN karşılaşması
2. Oyuncu: BenQ C1450 Fotoğraf Makinesi ve SpawN ve HeatoN karşılaşması
3. Oyuncu: BenQ C1250 Fotoğraf Makinesi

     BenQ Counter-Strike 1on1 Cup'ta sıralamaya giren oyuncular hayatlarının sonuna kadar unutamayacakları bir deneyim yaşayacaklar. HeatoN ve SpawN'a kafa tutmak her babayiğidin harcı değil, kendinize ne kadar güveniyorsunuz?
 
 
                                                                                                                         Basın Bülteni
 

İlgili İçerik Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler