Spellbreak'in Kapalı Betası PC'de ve PlayStation 4'te Başladı

03.03.2020 23:14 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Proletariat'ın yaptığı, büyü savaşlarının olduğu yeni battle royale oyunu Spellbreak, PlayStation 4 ve PC(Epic Games) üzerinden kapalı betası başladı.
 
Spellbreak, büyü savaşlarının olduğu bir battle royale oyunu. Oyunda 6 farklı sınıf bulunuyor: Toxicologist, Conduit, Stoneshaper, Tempest, Pyromancer ve Frostborn. Oyunun net bir çıkış tarihi belli değil ancak bu yıl içerisinde çıkması bekleniyor.
 
Oyunu şu anda satın alarak hem geliştiricilere destekte bulunabilirsiniz, hem de kapalı betaya katılabilirsiniz. Kısacası kapalı betaya sadece, oyunu satın alanlar katılabiliyor. Buraya tıklayarak Epic Games sayfasına, buraya tıklayarak da PlayStation Mağazası'na ulaşabilirsiniz.
 
Oyunun Epic Games üzerinde bulunan kısa tanıtım yazısı ise şöyle:
 
Spellbreak, epik büyü savaşlarına sahip yeni bir battle royale RYO. Hayatta kalma arayışınızda muhteşem büyü kombinasyonları ve stratejik yapılar oluşturun.

Spellbreak Kapalı Beta'da! Bu da, oyunu bilfiil geliştirmeye devam ediyoruz demek. Yeni içerik, dengelemeler, hata düzeltmeleri ve dahası sık sık oyuna eklenirken oyunu olabileceği en iyi hale getirebilmek için yardımınızı istiyoruz!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spellbreak Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Proletariat Dağıtıcısı: Proletariat Tür: battle royale Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler