Spider-Man PS4 için Yeni Hikaye Fragmanı Yayınlandı

20.07.2018 05:43 Gazali Çetinkaya

 
Sony Interactive Entertainment ve Insomniac Games San Diego Comic-Con 2018'de Marvel’s Spider-Man için yeni tanıtımlar gerçekleştirdi.
 
İlk olarak yayınlanan hikaye fragmanı ile birlikte Silver Sable'ın oyunda bulunacağı doğrulandı. Bunun yanı sıra fragmanda Peter, Mary Jane, Miles Morales, Norman Osborn, Electro, Rhino, Vulture ve Mr. Negative karakterleri de gösterildi.
 
Ayrıca üçüncü ön sipariş bonusu duyuruldu. Marvel’s Spider-Man'i ön sipariş veren kullanıcılara “Spidey Suit Pack” indirilebilir içeriği ücretsiz olarak sunulacak ve bu indirilebilir içerikte Spider-Punk Suit, Iron Spider Suit ve beğenilen çizgi roman sanatçısı ve film karakter tasarımcısı Adi Granov tarafından oyun için yaratılan Velocity Suit bulunacak. Ön sipariş vermeyecek kullanıcılar bu kostümleri oyun içinde de açabilecek.
 
Son olarak PlayStation 4 Pro limited edition paketi duyuruldu. İçinde “Amazing Red” 1TB PlayStation 4 Pro konsolu ve DualShock 4 kontrolcüsü, Marvel’s Spider-Man oyun Blu-ray diski ve dijital içerik bulunacak. Fiyat $399.99 USD / $499.99 CAD. Ayrıca Avrupa için standard PlayStation 4 limited edition ve birkaç bundle daha duyuruldu. Buradan göz atabilirsiniz. 
 
Spider-Man 7 Eylül'de PlayStation 4 için çıkacak.

Hikaye, Velocity Suit ve limited edition fragmanlarını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.


 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spider-Man Platformlar: PS4 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler