Spider-Man PS4 ve Red Dead Redemption 2 Türkçe Dil Desteğine Sahip Olmayacak

02.05.2018 18:58 Gazali Çetinkaya

   Geçtiğimiz ay Insomniac Games twitter üzerinden yaptığı açıklama ile Spider-Man oyununda Türkçe dil desteğinin olmayacağını söylemişti ve bu haber ne yazık ki doğrulandı.

   Konsol Üssü kanalına konuk olan PlayStation Türkiye sorumlusu Mustafa Yiğit Spider-Man oyununun Türkçe dil desteğine sahip olmayacağını açıkladı.

   "Insomniac, PlayStation, Sony Eurasia ve Marvel olduğu için işin içerisinde çok fazla parti vardı ikna etmemiz gereken, olmadı, yapamadık. Kusura bakmasın kullanıcılar, biz de çok üzüldük. Spider-Man Türkçe olmayacak." dedi Mustafa Yiğit.
 
   Mustafa Yiğit ayrıca Red Dead Redemption 2'nin de Türkçe dil desteğine sahip olmayacağını işaret eden bir açıklamada bulundu. "[Türkçe dil desteği için] çabamız sekiz aydır var ama olumlu bir yanıt alamıyoruz Rockstar'dan. Rockstar'ı siz de biliyorsunuz GTA'yı bile kaç dile çevirdiler yani bütün dillere çevirmiyorlar. GTA'daki şeylerini devam ettiriyorlar, Red Dead Redemption'da da kıramadık onu açıkçası."
 
   Rockstar Games'in websitesinde belirtilene göre de, Red Dead Redemption 2 İngilizce, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Felemenkçe, Almanca, Portekizce ve Lehçe dil seçeneklerine sahip olacak. 
 
   Spider-Man 7 Eylül'de PlayStation 4 için çıkacak. 
 
   Red Dead Redemption 2, 26 Ekim'de PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spider-Man Platformlar: PS4 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 178 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 2 Saat önce Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 4 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 4 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 6 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler