Spider-Man'in Kostümlerini Tanıtan Mükemmel Bir Video Paylaşıldı

07.09.2019 01:07 Özgür Eroğlu

 
Sony ve Insomniac Games'in PlayStation 4 kullanıcıları için özel olarak geliştirdiği geçtiğimiz yılın en iyi oyunlarından biri olan Spider-Man için oyundaki Spider-Man kostümlerini tanıtan bir fragman paylaşıldı. Oyun çıkalı uzun bir zaman oluyor ancak videoyu izleyince insanın gerçekten tekrar oynayası geliyor. 
 
Tobey Maguire filmlerindeki Spider-Man kostümü, Tom Holland'ın Spider-Man kostümü, klasik çizgi roman kostümü, Avengers kostümü, Robot Spider-Man gibi Spider-Man kostümlerinin neredeyse tümünü oyuna zamanla ekledi Insomniac Games. Oynanış olarak çok fazla şeyi değiştirmiyor olsa da görsel olarak gerçekten inanılmaz bir keyif veriyor.
 
7 Eylül 2018 tarihinde çıkan Spider-Man'in Game of The Year Edition'ı geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. Marvel’s Spider-Man: Game of the Year Edition ana oyun ve City That Never Sleeps indirilebilir içerik paketini içeriyor. City That Never Sleeps paketinde ise The Heist, Turf Wars ve Silver Lining hikaye bölümleri bulunuyor. Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spider-Man Platformlar: PS4 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler