Spike Nations Valorant Turnuvası Tamamlandı!

09.11.2020 10:23 Hamit Can Sayılgan

 
     BLAST, Twitch ve Riot Games tarafından ülkeler arasında düzenlenen Spike Nations Valorant turnuvası tamamlandı. 10 ülkenin katıldığı turnuvada şampiyon Portekiz oldu.
 
     Turnuva şov formatında düzenlendi. Ödül havuzunun tamamı sosyal yardım kuruluşlarına bağışlandı. Yayıncılar ve profesyonel oyunculardan oluşan Valorant milli takımları, 2 gün boyunca mücadele etti. Grup aşamasında sıralamaya giren en iyi 2 takım, yarı final etabına yükseldi.
 
     A grubunda yer alan Türkiye takımı, grup aşamasını 4-0 tamamlayarak yarı finale yükseldi. 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet sayısı ile 2. sırada İspanya yer aldı. B grubunda ise Portekiz ve İngiltere yarı finale yükselen takımlar oldu. Yarı finalde; Türkiye ile İngiltere, Portekiz ile İspanya eşleşti. 
 
     wtcN'ın kaptanlığında kero, LEGOO, Rip ve Rogu'dan oluşan Türkiye takımı, İngiltere takımına 13-10 mağlup olarak turnuvaya yarı finalde veda etti. Temsilcilerimiz kazandığı 9430 Dolar'ı AKUT'a bağışladı.
 
     Portekiz takımı, İspanya karşısında 13-5 galibiyet elde etti ve büyük finale yükseldi. 3 maçlık seri formatında oynanan İngiltere ile Portekiz büyük final karşılaşmanın sonucunda; 2-0 galibiyet elde eden takım Portekiz oldu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler