Spirit of the North 2 Resmi Olarak Duyuruldu: Devam Oyunu Geliyor

26.10.2023 13:43 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Merge Games ve geliştirici Infuse Studio, açık dünya macera oyunu Spirit of the North 2'yi PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam, Epic Games Store) için duyurdu. Oyunun çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Üçüncü şahıs yeni bir macera geliyor
 
 
 
Spirit of the North 2 içerisinde üçüncü şahıs bir macera deneyimi bizlere aktarılıyor. Oyunda ilgi çekici bir antik dünya yer alıyor ve bu dünyanın gizemlerini çözmek için elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz. 
 
Büyük beğeni toplayan Spirit of the North'un devamı niteliğinde olan bu oyunda, kayıp koruyucuyu bulma arayışında olan tilki rolünü üstleniyoruz. Harabeye dönmüş antik bir dünyada, keşfedilecek hikayeler ve çeşitli sırlarla dolu açık dünyada dolaşabiliyoruz.
 
Oyunda aynı zamanda bilge olan yoldaşınızın yardımıyla kayıp efsanevi koruyucuları bulmaya çalışıyor ve onları karanlık şaman Grimnir'in elinden kurtarmaya başlıyoruz. 
 
Duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spirit of the North Platformlar: PS4 Geliştirici: Infuse Studio Dağıtıcısı: Infuse Studio Tür: macera Çıkış Tarihi: 1 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler