Spiritfarer için 2021'de Üç Büyük Güncelleme Planlanıyor

15.02.2021 11:19 Gazali Çetinkaya

 
Spiritfarer, Thunder Lotus Games'in geliştirdiği ve Ağustos 2020'de PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC (Steam) ve Xbox Game Pass için çıkış yapan ölümle ilgili bir yönetim oyunu.

Oyuna bu yıl içinde üç büyük içerik güncellemesi geleceği duyuruldu.
 
İlk güncelleme ilkbaharda yayınlanacak ve yeni ruh olarak Stella'nın kız kardeşi Lily'yi ekleyecek. "Lily, ablasının hayatında parlayan birisi olduğu gibi, burada da geceyi aydınlatacak ve karanlıkta bile teknenizde gezinmenize olanak sağlayacak."

Bunun yanı sıra Stella'ya odaklanan yeni hikaye içeriği, geliştirilmiş co-op deneyimi ve çeşitli iyileştirmeler getirecek.
 
İkinci güncelleme yazın yayınlanacak. Yeni ruh olarak Beverly'yi ekleyecek. Stella'nın Oxbury'yi ziyaret ederken karşısına çıkan eski komşusu. Bununla birlikte yeni bot yapıları, toplanabilirler, tarifler ve çeşitli iyileştirmeler sunacak.
 
Sonbaharda yayınlanacak son güncelleme ise yıkık dökük bir hastanenin bulunduğu keşfedebileceğiniz tamamen yeni bir ada, yardıma ihtiyacı olan iki yeni ruh (bakıcı Jackie ve onun hastası Daria), yeni bot yapıları, yeni kaynaklar ve yeni etkinlik içerecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spiritfarer Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Thunder Lotus Games Dağıtıcısı: Thunder Lotus Games Tür: macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 4 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 6 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 6 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler