Splatoon'da Sinir Bozucu Oyunculara Önlem Olarak Sesli Konuşma Bulunmayacak

10.04.2015 01:25 Ömür Gencer


      Nintendo'nun Wii U'ya özel olarak geliştirdiği shooter oyunu Splatoon, bildiğiniz gibi diğer shooter oyunlarından pek çok yönden farklı. Nintendo, Splatoon'u diğer shooter oyunlarından daha da farklı kılacak yeni bir açıklama yaptı.
 
      Oyunun yardımcı yönetmeni Yusuke Amano, Splatoon'da sesli konuşma özelliğinin bulunmayacağını açıkladı. Buna neden olarak da Amona, çoğu shooter oyununun sesli konuşmalarda yer alan olumsuz havayı gösteriyor. Yapımcı konu hakkında şu sözlere yer verdi:
 
"Online oyun oynarken insanların bana "Berbatsın! Defol!" derken oluşan olumsuz havayı sevmiyorum. Bu yüzden online oyunların olumlu yönlerine odaklanıyoruz. Beni yanlış anlamayın. Sesli konuşmanın online oyunlardaki eğlenceyi katladığını inkar etmiyorum ama söylediğimiz gibi yeni oyunculara ulaşmak istiyoruz."
 
       Nintendo'nun daha önce Nintendo DS'e çıkardığı Advance Wars: Days of Ruin ve Metroid Prime Hunters gibi shooter oyunlarında sesli konuşma özelliğinin yer aldığını hatırlatalım. Görünüşe bakılırsa Nintendo, Splatoon ile farklı bir yol izlemek istemiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Splatoon Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: TPS Çıkış Tarihi: 9 Haziran 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler