Splinter Cell 3DS'in Japonya Çıkış Tarihi

Oyun E3 2010 fuarında Splinter Cell: Chaos Theory olarak duyurulmuştu.
13.01.2011 12:02 Ersin Kılıç


     Nintendo 3DS'in Japonya çıkış tarihi olan 26 Şubat yaklaştıkça, konsolun oyunlarının Japonya çıkış tarihleri de birer birer açıklanmaya devam ediyor. Bu oyunlar kervanına son katılanlar ise Splinter Cell 3DS ve Raving Rabbids: Time Travel oldu.
 
     2005 yılında çıkan Chaos Theory'yi konu etmesine rağmen Conviction'un oynanış dinamiklerine sahip olan Splinter Cell 3DS'in 17 Mart, Raving Rabbids: Time Travel'in ise 24 Mart'ta çıkış yapacağı açıklandı.
 
     Her iki oyunun satış fiyatı da ¥5,040 (60$) olarak açıklandı. Bu oyunlar dışında Ubisoft imzalı Combat of Giants Dinosaur 3D'nin de konsolun çıkış oyunu olacağı yani 26 Şubat'ta çıkacağı açıklanmış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tom Clancy's Splinter Cell 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Gameloft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 2 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 2 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 3 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 4 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler