Splinter Cell 3DS'ten Yeni Görüntüler

29.09.2010 17:33 Ersin Kılıç


 
     Tom Clancy imzasını taşıyan oyunların en önemlilerinden biri olarak gösterilen Splinter Cell'in Nintendo'nun yeni el konsolu 3DS'e çıkacak olan versiyonu için yeni ekran görüntüleri yayınlandı. 
 
     Oyun E3 2010 fuarında Splinter Cell: Chaos Theory olarak duyurulmuştu. Oyun isim olarak serinin eski oyunlarından birinin ismini alsa da oynanış olarak karşımıza son olarak çıkan Splinter Cell: Conviction dinamiklerini çıkaracak. Yani dövüş sistemi, dinamikleri ve hikaye sunumu ile oyun tam anlamıyla Conviction havasında ilerleyecek.
 
     Oyunun yayınlanan yeni ekran görüntülerine baktığımızda ise biraz kafaların karışabileceğini söyleyebilirim. Ara sahne görüntülerinin de gözüktüğü bu ekran görüntülerinde, bazı görüntüler grafiksel olarak iyi bir şekilde karşımıza çıkarken bazıları ise malesef vasat bir görünüm sergilemiş. Oyunun bu yeni görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tom Clancy's Splinter Cell 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Gameloft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler