Splinter Cell: Conviction DLC'si 27 Mayıs'ta

18.05.2010 11:17 Alkan Adakaner


 
     Splinter Cell: Conviction seride büyük bir değişim yaratarak ve oldukça iyi satış rakamlarına ulaşarak son dönemlerin en başarılı oyunlarından birisi olmayı başardı.
 
     Ubisoft'un bu oyununu indirilebilir içeriklerle süsleyeceğini zaten biliyorduk ki “Insurgency Pack" adlı DLC duyuruldu. 27 Mayıs'ta PC ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak olan bu DLC'nin 4 yeni harita ve co-op Deniable Ops görevlerini içereceği açıklandı.
 
     Fazladan 250 Achievement puanı da kazanabileğimiz “Insurgency Pack" adlı içerik Xbox 360 için 800 puandan satılacakken PC versiyonunun fiyatı henüz belirlenmedi. Co-op görevleri büyük beğeni toplayan oyunun bu DLC'si online multiplayer oyuncular için büyük önem taşıyor.
 
kaynak   
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction Platformlar: PC XBOX 360 Mobil Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 3 Saat önce Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 4 Saat önce Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 8 Saat önce Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 8 Saat önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler