Splinter Cell: Conviction Demosu Bu Perşembe

15.03.2010 22:51 Alkan Adakaner


 

     16 Nisan'daki çıkış tarihi önce Splinter Cell: Conviction'ın demo tarihi de thelostgamer'ın haberine göre belli oldu.
 
     Habere göre Amerikan Xbox Live'daki yeni bir Inside Xbox videosunda oyunun demosunun çıkış tarihinin açıklandığı belirtildi.
 
     18 Mart'ta (Bu Perşembe) çıkacağı söylenen demo'nun tuvaletteki sorgu sahnesiyle başladığı ve sonrasında ise diğer tek kişilik oyun elementleriyle de karşılaşacağımız söyleniyor.
 
      Bunun yanı sıra Nowgamer, Splinter Cell: Conviction'ın şimdiye kadar gördükleri en iyi cover (Siper) sistemine sahip olduğunu söyledi. Oyunun bu konuda Uncharted 2 ve Gears of War'dan bile daha iyi olduğu söyleniyor. Yine de firma bunun genel bir kıyaslama olmadığını da vurguluyor, sadece cover sistemleri açısından bu sözler söylenmiş. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction Platformlar: PC XBOX 360 Mobil Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 2 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler