Splinter Cell: HD Collection Tekrar Ertelendi

Sam Fisher'ın en gözde yapımlarını kaçıranların imdadına bu özel koleksiyon paketi yetişiyor.
30.06.2011 16:11 Levent Polater

 
    Oops, Splinter Cell HD Collection tekrar ertelendi. Daha önce 22 Mart çıkışını 21 Haziran'a erteleyen Ubisoft, oyunun çıkış tarihini bu sefer de 23 Eylül'e kaydırdı.
 
    Erteleme haberi Ubisoft'un bugün yayınladığı oyun çıkış tarihi listelemesinde göze çarptı. PS3'e özel olarak geliştirilen koleksiyon paketinde ilk 3 Splinter Cell oyunu bulunuyor. Splinter Cell, Pandora Tomorrow ve serinin yıldızı Chaos Theory.
 
     HD grafiklerle süslenecek olan bu yapımların multiplayer desteklemeyecek olması oyunu bekleyenler üzerinde düş kırıklığı yaratmıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Splinter Cell: HD Collection Platformlar: PS3 Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler