Splinter Cell: Trilogy'nin Çıkış Tarihi Açıklandı

Sam Fisher genellikle gölgeler içinde hareket eden bir karakter. Chaos Theory'de de bol bol karanlıkta ilerliyorduk
22.12.2010 09:51 Alkan Adakaner


   Son dönemlerde üçlemeler ile bazı serilerin eski oyunlarını HD görüntü kalitesinde oyunculara sunma uygulaması moda oldu. Tomb Raider'dan sonra Splinter Cell de üçleme olarak sunulacak seri olarak açıklanmıştı.
 
   Ubisoft Splinter Cell: Trilogy olarak adlandırdığı ve içinde ilk Splinter Cell oyunu Pandora Tomorrow ve Chaos Theory'nin bulunduğu paketin 22 Mart'ta çıkacağını açıkladı.

    Playstation 3'e özel olarak hazırlanan bu paket serinin önceki oyunlarını kaçırmış olanlar için oldukça iyi bir fırsat olarak görülebilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Splinter Cell: HD Collection Platformlar: PS3 Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 20 Dk önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 1 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 2 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 2 Saat önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler