Splinter Cell'in Yeni Oyunu Duyurulmaya Yakın Olabilir

11.11.2019 14:47 Özgür Eroğlu

 
Oyun dünyası için önemli bir yere sahip olan Ubisoft'un yaptığı gizlilik oyunu Splinter Cell'in yeni oyununun duyurusu yakında gelebilir. Splinter Cell'in resmi İspanya sayfası geçtiğimiz gün yeni bir tweet  paylaştı.
 
Geçtiğimiz aylarda yaptığımız haberde oyunun geliştirme aşamasında olduğunu öğrenmiştik. Ancak geliştirmenin hangi aşamada olduğunu bilmiyoruz. Hatta açıklanan bilgiye göre farklı bir tarzda Splinter Cell'i deneyimleyeceğimiz söylenmişti. Oyunun VR versiyonun Facebook ile birlikte geliştirme aşamasında olduğunu da biliyoruz.
 
Önümüzdeki yıl çıkacak olan Ubisoft'un 2 adet duyurulmamış büyük yapımı bulunuyor. Bunlardan biri Splinter Cell olabilir. Ancak sadece bir VR oyunu görmek hayranların istediği şey olmayabilir. 
 
Bahsi geçen tweette İspanyolca "Karanlığı anlamak için karanlıkla yüzleşmen gerekiyor." yazıyor. Bahsi geçen tweeti aşağıda bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Splinter Cell: Blacklist Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 20 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 1 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 1 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 2 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 2 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler