SpyParty Açık Betaya Girdi

06.06.2013 15:01 Talha Aynacı

 
 
   Bağımsız, bağımsız, bağımsız... Bu aralar oyun dünyasında sıkça duyduğumuz bir cümle. Ve işte bir kez daha karşımızdalar!
 
   Chris Hecker tarafından geliştirilen SpyParty, multiplayer oyun anlayışına farklı bir bakış açısı getiriyor. Oyunda 2 farklı oyuncu, yapay zeka karakterlerin doluştuğu bir partiye katılır. Oyunculardan birisi keskin nişancı olarak partiyi dışardan gözetir, diğeriyse parti içinde köstebek olarak rol alır. Keskin nişancının amacı köstebeği belirleyip işini bitirmek, köstebeğin amacı ise kimliğini farkettirmeden görevini tamamlamaktır.
 
   2 yıllık kapalı beta aşamasının ardından açık betaya geçen SpyParty'nin açık beta sürecine katılmak için oyunu satın almanız gerekiyor. Yapımın fiyatı ise 15$. Resmi siteye buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
SpyParty Platformlar: PC Geliştirici: Chris Hecker Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler