Spyro Reignited Trilogy + Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Paketi 13 Kasım'da Çıkacak

28.10.2018 21:04 Gazali Çetinkaya

 
Birçok perakendeci Crash + Spyro Game Bundle'ı PlayStation 4 ve Xbox One için listeledi. Buna göre, paket 13 Kasım'da $59.99 fiyattan satışa sunulacak.
 
Paketi listeleyen perakendeciler: Wal-Mart (PS4, Xbox One), Bull Moose (PS4, Xbox One), Provantage (PS4), Blowitoutahere (PS4, Xbox One), Sidescrollers ve Game ‘n DVD Exchange.
 
Spyro Reignited Trilogy'de Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! ve Spyro: Year of the Dragon oyunlarının remastered versiyonları; Crash Bandicoot N. Sane Trilogy'de ise Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back ve Crash Bandicoot: Warped oyunlarının remastered versiyonları bulunuyor.

Spyro Reignited Trilogy 13 Kasım'da PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy şu anda PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spyro Reignited Trilogy Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: Platform Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler