Square-Enix, Final Fantasy XIII OST Plus'ı Duyurdu

06.04.2010 19:46 Alkan Adakaner


 
     Square-Enix bugün yaptığı açıklama ile Final Fantasy 13 OST Plus'ı gelecek ay piyasaya süreceğini açıkladı. Bu soundtrack albümünde daha öncekinde bulunmayan şarkıların olacağı söyleniyor.
 
     Henüz yeni şarkıların isimleri açıklanmadı, fakat soundtrack albümünün önsiparişlerine de başlandı. Bu albüm 26 Nisan'da 17.50 sterlin civarında bir ücrete satılacak.
 
     Final Fantasy serisi ile ilgili boş CD çıkarsa satar denilen Square-Enix bu oyunun etinden, sütünden ve yününden yararlanmayı ihmal etmiyor ve sanırım asla etmeyecek.
 
     Özellikle Japon gençlerin bu albümü koşa koşa gidip alacağından hiçbir şüphemiz bulunmuyor.  Duyurunun sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 9 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
F1 24 İçin İlk Fragman Yayınlandı 2 Dk önce Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 2 Saat önce Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 3 Saat önce Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 3 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler