Square Enix 2020 Mali Yılında Büyük Bir Oyun Çıkaracak

20.02.2019 19:59 Gazali Çetinkaya

 
Square Enix finansal sonuçlarını paylaştığı raporda, 2020 mali yılı içinde yani 1 Nisan 2019 - 31 Mart 2020 tarihleri arasında "büyük bir oyun" çıkarmayı planladığını açıkladı.

Bu oyun Final Fantasy VII Remake, Crystal Dynamics ve Eidos Montreal ortaklığıyla geliştirilen Avengers oyunu veya henüz duyurulmamış bir yapım olabilir. Square Enix hangi oyun olduğuna dair herhangi bir detay vermedi, Haziran ayında düzenlenecek olan E3 2019 etkinliğini işaret etti.

Şirket ayrıca Just Cause 4 ve Shadow of the Tomb Raider oyunlarının satış beklentilerinin altında kaldığını belirtti. Just Cause 4 için net bir miktar verilmedi fakat Shadow of the Tomb Raider'in kutulu dağıtım miktarı ve dijital indirme satışları toplamının dünya genelinde 4.12 milyon adet olduğu açıklandı. Şirket yeni güncellemeler, "diğer girişimler" ve mali yılın dördüncü çeyreğinde olası indirimler ile Just Cause 4'ün satışlarının artmasının umduklarını ekledi. 

İlgili İçerik Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 4 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 4 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 5 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 5 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler