Square Enix "FinalFantasy13-2" Alan Adını Aldı

Square Enix'in Final Fantasy XIII-2'yi yapması şaşırtıcı olmayacaktır
13.01.2011 08:58 Alkan Adakaner


    Final Fantasy XIII ile bir çok hayranını hayal kırıklığına uğratan Square Enix şimdi bu oyunun devamı niteliğinde olabilecek bir oyun üzerinde çalışıyor olabilir, çünkü firma FinalFantasy13-2game.com alan adını aldı.
 
    Tabi ki bu alan adının alınması hiç bir şeye kesinlik kazandırmıyor, çünkü bu alan adı sadece önlem için de alınmış olabilir. Alan adının 2013'e kadar yenilenmesi gerekmiyor.
 
    Final Fantasy X'te çok başarılı olan ve daha sonra Final Fantasy X-2 ile karşımıza çıkan firma Final Fantasy XIII'te de aynı taktiği uygulayabilir mi? Bizce en iyisi Final Fantasy Versus XIII üzerine yoğunlaşmaları olacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 9 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 7 Saat önce Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 7 Saat önce Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 8 Saat önce Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 8 Saat önce V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler