Square Enix, Final Fantasy XIII-3'ü mü Hazırlıyor?

Lightning ve Sarah'nın macerasına devam edecek miyiz?
10.09.2011 09:21 Alkan Adakaner


     Final Fantasy serisi Square Enix'in en önemli markası konumunda bulunuyor. Hemen hemen her yıl bir platformda Final Fantasy oyunu görmek mümkün. Gelecek yılın başında da Final Fantasy XIII-2 ile karşılaşacağız. 
 
    Square Enix'in Final Fantasy XIII sevgisi bitmeyecek ve bu ana oyunun yeni bir devam oyunuyla daha karşılaşacağız gibi görünüyor. Firmanın hafta başında www.finalfantasyxiii-3.com web alan adını alması kafalarda soru işareti yarattı.
 
     Eğer Final Fantasy XIII-3 piyasaya çıkarsa Square Enix ilk defa serinin bir ana oyununa 2 devam oyunu yapmış olacak. Böyle bir oyunun TGS'de duyurulmasını beklemiyoruz. Görünen o ki Final Fantasy XIII-3 hala plan aşamasında.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII-2 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Büyük Final Belli Oldu! 08 Haziran Alan Wake II'nin Yeni Ek Paketi Night Springs Tanıtıldı 08 Haziran Electronic Arts'ın Kaykay Oyunu Skate'ten Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 08 Haziran Kingdom Come: Deliverance 2'den Yeni Fragman Geldi 08 Haziran Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı: Ön Siparişlere Açıldı 08 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler