Square Enix: Final Fantasy XIV, F2P Olmayacak

Final Fantasy XIV için çok sayıda güncelleme yapıldı
20.11.2012 09:50 Alkan Adakaner


     Free to Play modeli son dönemlerde MMO oyuncularının ve firmalarının gözdesi oldu. Bu sistemde bildiğiniz gibi çok sayıda sınırlamalar getirilebiliyor ve oyuncular eşya veya özellik alarak yapımcılara para kazandırıyorlar. Square Enix ise Final Fantasy XIV'te bu sisteme geçmeyecek gibi görünüyor.
 
     Oyunun yapımcı koltuğunda oturan Naoki Yoshida bu konu hakkında oldukça net konuştu. Oyuncuların aylık ücret ödedikleri takdirede oyunu haftada yılın 365 günü kesintisiz 24 saat boyunca oynayabileceklerini belirten yapımcı, hangi pazarlama modelinin daha iyi olduğunu tartışmanın anlamsızlığa vurgu yaptı ve Final Fantasy XIV'ü aylık ücretlendirmeye göre tasarladıklarını belirtti.
 
     Eğer Final Fantasy XIV için işler beklenildiği gibi gitmezse Square Enix büyük ihtimalle Free-to-play sistemini deneyebilir. Buna karşın şu an için bu sisteme geçmek gibi bir düşüncelerinin bulunmadığını anlıyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Platformlar: PC PS3 PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler