Square Enix, Final Fantasy'i Wii U için Düşünüyor

Final Fantasy serisinin ana oyunlarından birisi Nintendo'nun yeni konsolunda yoğun ilgi görebilir
13.06.2011 11:28 Alkan Adakaner


     Final Fantasy XIII-2'nin yapımcı koltuğunda oturan Yoshinori Kitase, firmasının Nintendo Wii U için bir Final Fantasy oyunu geliştirme konusunu düşündüğünü söyledi.
 
     Kitase, 3 ya da 4 yıl önce Wii Fit için bir Final Fantasy oyunu geliştirdikleri yönünde şaka yaptıklarını, ama Wii U'nun Nintendo konferansında duyurulmasından sonra seriyi bu cihaza getirmeyi ciddi olarak düşündüklerini belirtti.
 
      Final Fantasy XIII-2'yi 2012 yılının başında Playstation 3 ve Xbox 360 için çıkarmayı planmayan Square Enix, bu oyunu Wii U için de piyasaya çıkarırsa pek de şaşırtıcı olmaz; çünkü Nintendo ve Square Enix gerçekten de birbirine çok yakın firmalar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ertuğrul Gazi Olarak Oynayacağımız Türk Yapımı Oyundan İlk Fragman! 24 Haziran Xbox, Microsoft Flight Simulator'ın 15 Milyon Oyuncuya Ulaştığını Açıkladı 24 Haziran Sony, VR Yatırımlarını Azaltıyor: Şu Anda Sadece 2 Oyun Geliştiriliyor 24 Haziran Elden Ring, Yeni DLC'nin Zorluğu ve Performansı Sebebiyle Eleştiriliyor 24 Haziran Palworld Playstation 5 Konsollarına Gelebilir 24 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler