Square Enix: Kişisel Bilgiler Çalınmadı

Hack olayı Japon devlet televizyonu NHK'da da haber olmuştu
19.12.2011 16:56 Alkan Adakaner

     Daha önceki bir haberimizde Square Enix'in hayranlarını bir araya toplayan ve 2 milyondan fazla üyesi olan "Square Enix Members"ın sitesinin hack'lendiğini ve 1.8 milyon kişinin hesabının tehlikeye girdiğini aktarmıştık.  Anlaşılan Square Enix'in korktuğu başına gelmedi.
 
     Square Enix tarafından yapılan açıklamada 13 Aralık'tan beri kapalı olan siteden kişisel bilgilerin çalınmadığına karar verildiği söylendi. Bu kişisel bilgiler arasında zaten kredi kartı bilgileri bulunmuyordu, ama telefon numaraları, e-mail adresleri ve ev adresleri gibi önemli bilgiler yer alıyordu. Şimdi bunların hiç birisi için endişelenmeye gerek kalmadı.
 
     Şu an Square Enix Members'ın ne zaman açılacağı netlik kazanmadı, ama Japon firma yıl sonuna doğru her şeyin eskisi gibi olacağını (tabi daha iyi bir koruma sunacaklardır) söylüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII-2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come Deliverance 2 Resmi Olarak Türkçe'yi Destekleyecek 1 Saat önce God of War Ragnarök'ün PC Sürümünde PSN Zorunlu Olacak 4 Saat önce Tango Gameworks Kapatılmadan Önce İki Oyun Geliştiriyordu 5 Saat önce Intel Extreme Masters Dallas 2024'te Büyük Final Bugün! 6 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 3. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler