Square Enix: Saga Serisinin Yeni Oyunu Yolda

19.01.2014 10:39 Alkan Adakaner


     Daha önce Saga serisinin 25. yıl kutlamaları dolayısıyla yeniden karşımıza çıkabileceğini söyleyen Square Enix'in yetkilileri serinin yeni oyununun hazırlandığını resmi olarak açıkladılar. SaGa serisinin yaratıcısı Akitoshi Kawazu, Romancing Saga'nın canlı konser etkinliğinde heyecan verici duyuruyu yaptı.
 
     2014 ve 2015 yıllları içinde çeşitli geliştiricilerle anlaşma yapılarak serinin eski oyunlarının yeniden yapılabileceğini ya da yeni platformlara port edilebileceğini söyleyen Kawazu, aynı zamanda yepyeni bir SAGA oyununun yolda olduğunu müjdeledi.
 
    Özellikle Saga Frontier 3 veya bu serinin ilk iki oyununun 3DS, Ps Vita ve mobil platformlara gelmesi oyuncuları bir hayli memnun edebilir.
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Orta Çağ Temalı Aksiyon Rol Yapma Oyunu Alkahest Duyuruldu 1 Saat önce Dead Rising'in Remaster Sürümü Duyuruldu: Yenilenmiş Grafikler 2 Saat önce İlk Resident Evil Oyunu GOG Platformunda Satışa Sunuldu 2 Saat önce Stellar Blade'in Güncel Satış Sayısı Açıklandı 6 Saat önce Atari Oyunlarını Severler İçin Yeni Koleksiyon Paketi Duyuruldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler