Square Enix: Xbox Pazarı Bizim için Önemli

Japon geliştiricilerin Xbox 360'a ilgisi gün geçtikçe artıyor
05.12.2011 08:32 Alkan Adakaner

      Japonya'da Xbox 360'ın dünyanın diğer bölgelerindeki kadar popüler olmamasının geliştiricilerde de etki bıraktığına eminiz. Buna rağmen Japon geliştiriciler bu konsol için oldukça önemli oyunlar piyasaya sürüyorlar. Bu firmalardan birisi de Square Enix.
 
      Final Fantasy serisinin yapımcı koltuğunda oturan Yoshinori Kitase de Xbox 360'ın popülerliğini Japonya'a pek hissetmediklerini, ama E3 için Los Angeles'a veya Avrupa'ya yolculuk yaptığında konsolun kendileri için önemini hissettiğini söyledi.  
 
      Xbox'ın bu kadar popüler olması nedeniyle Playstation 3'ün yanı sıra Xbox 360 için de oyun geliştirmek Square Enix için önemliymiş. Özellikle Xbox 360'ın dünyanın en büyük oyun pazarı Amerika'da ne kadar popüler olduğunu göz önüne alırsak sanırım bu konsolu görmezden gelmek onlar için imkansız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII-2 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Büyük Final Belli Oldu! 08 Haziran Alan Wake II'nin Yeni Ek Paketi Night Springs Tanıtıldı 08 Haziran Electronic Arts'ın Kaykay Oyunu Skate'ten Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 08 Haziran Kingdom Come: Deliverance 2'den Yeni Fragman Geldi 08 Haziran Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı: Ön Siparişlere Açıldı 08 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler