Square Enix Yeni Markalar Aldı

Square Enix'in bu markaları neden aldığı hakkında tahmin yürütmek bile zor
16.01.2011 18:02 Alkan Adakaner


    Square Enix bir süre önce Final Fantasy Type 0 için alan adı almıştı. Japon devi bununla kalmayıp "Type" başlığı adı altında yeni markalar da almaya başladı. 

    Square Enix Europe tarafından Type-1, Type-2 ve Type-3 adlı logo ve markalar alındı. Bunların ne amaçla kullanılacağı bilinmiyor, ama bir oyun projesi ile ilgili olduklarını düşünüyoruz.

     Bir süre önceki bir haberimizde firmanın FinalFantasy13-2game.com adlı alan adını aldığını da bildirmiştik. Sanırım Square Enix'in yeni planları var, ama bir süre daha bu planlardan haberdar olmamız zor gibi görünüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 9 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout Dizisinin 2. Sezonu Onaylandı 1 Saat önce Meta Quest 2'nin Fiyatı Kalıcı Olarak Düşürüldü 2 Saat önce Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 3 Saat önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 4 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler