Square Enix, Yeni Wii'yi 2011'de Bekliyor

HD özelliklere sahip yeni bir Nintendo Wii vakti gerçektende yaklaşıyor.
21.09.2009 15:39 Talha Aynacı

    FT isimli siteye konuşan Square Enix başkanı Yoichi Wada, Yeni Wii'nin 2011 yılında gelebileceğini açıkladı. Başkanın Microsoft ve Sony'nin konsollarına gelecek yeni harekete duyarlı kontrolleri hakkında da bazı fikirlere sahip.
 
    Wada, yeni Wii fonksiyonlarının Xbox360 ve PS3'dekilere yakın olacağı, belki de yeni kontrollerle piyasaya sunulacağını açıklarken, Sony ve Microsoft'un yeni harekete duyarlı kontrolleri için;
 
" Şu anda ki konsolların zaten pek çok fonskiyonu mevcut. Bir oyun makinesi olmaları dışında; Güçlü bir ağ bağlantı desteği, DVD ve Blu-ray oynatma özelliklerine sahipler. Bu özelliklerle karşılaştırdığımızda bu konsollara gelecek (Xbox360, PS3) yeni kontrol sistemleri oldukça limitli gözüküyor, etkileri küçük olabilir." yorumunda bulundu ve Wii'ye oranla diğer iki konsolun daha  çok multimedya özelliklere sahip  olduğunu ve bunlarla ön plana çıktıklarını açıkladı.
 
    Başkan Wada ayrıca; Natal'in kullanıcı arayüzü açısından bakıldığında fantastik olduğunu ve standart bir kontrol olabileceğini dile getirdi.

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler