Square Enix, Yeniliklerin Peşinde

13.05.2013 19:09 Samet Konuksal

 
    Asya tarafının en önemli firmalarından Square Enix, son dönemde Batı bölgelerindeki oyuncuların da ilgisini çekecek projelerin arkasındaki isimdi. Tüm bunlara rağmen finansal açıdan düzelemeyen Square Enix, yenilikler için kolları sıvadı.
 
    Bugün firma tarafından yayınlanan raporlarda belirtilenlere göre Square Enix, kâr boyutuna geçmek için, önümüzdeki seneden itibaryen oyunlarla ilgili değişiklikler yapacak. Firmanın ne gibi değişikliklere başvuracağı henüz aydınlatılmasa da, daha ucuz gelişim masraflarıyla ilgili planların yapılacağı belirtiliyor.
 
    Bildiğiniz üzere Square Enix, son dönemde çıkan Tomb Raider ile Hitman: Absolution'un yapımına büyük masraflar harcamış fakat bu oyunlarla firmanın yüzü gülmemişti. Firmanın son yıllardaki kazanç tablosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler