Square Enix'in Güncel TGS 2010 Listesi

12.09.2010 01:17 Ersin Kılıç


 
     Eylül ayının ilk günlerinde Tokyo Game Show 2010 oyun listesini açıklayan Square Enix, bugün yaptığı açıklama ile yeni oyunlarıda içeren güncel TGS 2010 listesini duyurdu.
 
     Final Fantasy Versus 13'ün TGS 2010'da gösterileceğinin yapımcılar tarafından belirtilmesine rağmen Square Enix ilk listesinde bu oyuna yer vermemiş ve kafalarımızın karışmasına neden olmuştu. "Yoksa FF Versus 13 bu fuarı da mı pas geçecek?" düşüncelerine dalmışken, rahatlatan açıklama Square Enix'ten geldi. Firmanın yeni listesinde serinin merakla beklenen oyunu FF Versus 13'te bulunuyor.
 
     Yapımın başında firmanın en deneyimli isimlerinden biri olan Tetsuya Nomura'nın yer alması Final Fantasy versus 13 beklentilerini de arttıran nedenlerin başında geliyor. Özellikle FF 13'ün bir çok yönden eleştirilmesinden sonra gözler FF Versus 13'e çevrilmiş durumda.
 
     Listede dikkat çeken bir diğer oyun ise tabi ki CoD: Black Ops. Square Enix tıpkı MW 2'de olduğu gibi bu oyunu da Japonya'da dağıtacak. İşte Square Enix'in TGS 2010 listesi ;
 
Front Mission Evolved
Kingdom Hearts Re:coded
Lord of Arcana
Tactics Ogre
Call of Duty: Black Ops
Deus Ex: Human Revolution
The 3rd Birthday
Mind Jack
SaGa 3
Gun Loco
Lara Croft and the Guardian of Light
Final Fantasy XIV
Final Fantasy XI
Final Fantasy Legends
Final Fantasy Versus XIII
Final Fantasy Agito XIII
Final Fantasy XIII Ultimate Hits International
Resmi olarak duyurulmamış bir Tetsuya Nomura projesi (Muhtemelen Famitsu'nun son sayısında gözüken yeni Dissidia FF oyunu.)
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler