Square Enix'in Yeni RPG Serisi Üzüntü-Acı Temalarını İşleyecek

22.07.2015 22:05 Ömür Gencer


      Square Enix, E3 festivalinde tamamen RPG oyunları üzerine odaklanan yeni bir oyun firması açtığını duyurmuştu. Tokyo RPG Factory ismini alan bu firmanın ilk oyun projesi Project Setsuna'dan yeni detaylar paylaşılıyor. 

      Square Enix'in başkanı Yosuke Matsuda, Japon oyun dergisi Famitsu'ya verdiği röportajda Project Setsuna'nın üzüntü, acı temalarını işleyeceğini dile getirdi. Hatta oyunun ismi de Japonca'da üzüntü ve acı anlamına gelen "setsunasa" kelimesinden geliyor.

      Freelance olarak çalışan yapımcıları da bünyesinde bulunduran Tokyo RPG Factory, Project Setsuna çıkış yaptıktan sonra seriyi genişletip genişletmeyeceğine karar verecek. Matsuda serinin geleceği hakkında şu sözlere yer veriyor: "Yeni seriler (IPler) yaratmak önemlidir ancak büyük bir IP yaratmak zordur. Şu anki oyun sektörünü göz önüne aldığımızda pek çok oyunun üçleme halini aldığını görmek mümkün. Bu doğrultuda Project Setsuna serisinin daha da büyüyüp büyümeyeceğini görmek için en az üç oyun yapmamız gerek."
 
       Project Setsuna'nın 2016 yılında çıkış yapacağını hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: VITA PS4 Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 4 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 4 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 4 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 5 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler