Square Enix'ten Dört Yeni İsim Patenti

08.09.2012 16:59 Ersin Kılıç


     Japonya'nın en büyük oyun firmalarından biri olan ve batıya açılmasıyla birlikte önemli yapımları da eline alan Square Enix'in dört yeni isim patenti aldığı ortaya çıktı. FF-Reunion ve Gematsu sitelerinin raporuna göre firma yeni ve mevcut oyunları için isim patentleri almaya başlamış.
 
     Bu isimlere baktığımızda ilk dikkatimizi çeken Circle of Mana oluyor. Firma bu alan adını muhtemelen RPG türünde olan Mana serisinin yenisi için almış olabilir.
 
    Diğer isimlerde ise Final Fantasy serisinin 25. yılı için çıkacak olan özel sürüme alındığı tahmin edilen Anniversary Ultimate Box ve yeni Hitman oyunu için alınan Agent47 bulunuyor. Firma bu üç isim dışında Wizardling ismini de patentlemiş.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Legend of Mana Platformlar: PS3 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 22 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 50 Dk önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 1 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 2 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 2 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 Ön Siparişlere Açıldı: Türkiye Fiyatı Açıklandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler