Square Enix'ten Hitman: Absolution Patenti

Oyun için daha önce bu görüntü ortaya çıkmıştı.
23.04.2011 00:53 Ersin Kılıç


     Uzun süredir sessizliğe gömülen barkod kafalı ajanımız için yeni haberler gelmeye devam ediyor. Dönem dönem yayınlanan dedikodu haberleri ile gündemde kalmayı başaran Hitman için bugün önemli bir gelişme yaşandı.
 
     Son olarak yeni bir görüntü dedikodusu ile gündeme gelen oyun için bir patent alındığı ortaya çıktı. OHIM'in listelerine göre Square Enix, Hitman: Absolution'un isim haklarını satın almış. 20 Nisan'da alınan bu patent yeni Hitman oyununun varlığını kanıtlayabilir.
 
     Bu gelişmeden sonra gözler tabi ki E3 fuarına çevrilmiş durumda. Haziran ayının başında düzenlenecek olan fuarda yeni Hitman oyununun duyurusu ile de karşılaşabiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman: Absolution Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler