Square Enix'ten Japonya İçin Ultimate Hits

12.01.2010 13:56 Alkan Adakaner

Image and video hosting by TinyPic

Square-Enix'in Dragon Quest IX'u geçen yıl Japonya'da 4 milyonu aşan satış rakamlarına ulaşmıştı. Oyunun önümüzdeki dönemde 5 milyonu geçeceği düşünülüyor.
 
Firma Mart ayında "Ultimate Hits" adı altında bazı oyunlarını yeniden satışa sunacağını açıkladı. Bu oyunların daha uygun fiyatlardan alınabileceği anlamına geliyor.
 
Ultimate Hits kapsamında Dragon Quest 9'un yanı sıra Dragon Quest IV, Dragon Quest V ve Final Fantasy IV'te bulunacak.
 
Bu oyunların hepsi aynı tarihte ve aynı fiyattan satışa sunulacak. Oyunların satış fiyatı ise ¥2,940 olarak belirlendi. Square-Enix Dragon Quest 9'u Batı için piyasaya çıkardıktan sonra bu koleksiyonu bizim için de uygulamasını dileğiyle.
 
 
 
kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies Platformlar: DS Geliştirici: Level - 5 Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 23 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, VR Yatırımlarını Azaltıyor: Şu Anda Sadece 2 Oyun Geliştiriliyor 20 Dk önce Elden Ring, Yeni DLC'nin Zorluğu ve Performansı Sebebiyle Eleştiriliyor 1 Saat önce Palworld Playstation 5 Konsollarına Gelebilir 3 Saat önce GeForce Now Kütüphanesine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 4 Saat önce Dota 2 The International 2024 Turnuvasında Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 23 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler