Square Enix'ten Yapay Zeka Açıklaması

02.01.2024 19:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Büyük oyunlarla ve ilgi çekici oyun serileriyle beraber karşımıza çıkan Square Enix, yeni bir açıklaması ile beraber gündem oluyor. Şirket başkanı Takashi Kiryu, yaptığı yeni bir açıklama ile beraber gelecekte yapay zeka uygulamalarını agresif bir şekilde kullanacaklarını belirtiyor.
 
Square Enix yapay zeka uygulamalarına yöneliyor 
 
 
 
Takashi Kiryu, çeşitli açıklamalarla beraber ön plana çıkıyor ve burada şirketin geleceği hakkında birtakım söylemlerde bulunuyor. Bu söylemler içerisinde şirketin verimliliğinin arttırılması ve dahili stüdyolara olan desteğin yükseltilmesi gerektiği yer alıyor. Bunun dışında ilerleyen süreçte yapay zeka uygulamalarına bir hayli yöneleceklerinin sinyallerini veriyor.
 
Yapılan açıklamayla beraber Square Enix, Chat GPT gibi yapay zeka uygulamalarını kullanacak, bu uygulamaları projelere dahil edecek, uzun vadede teknolojik yeniliklere doğrudan yer verecek ve tüketiciler için yeni içerik biçimleri oluşturacak. Şirket aynı zamanda hem oyun geliştirme anlamında hem de yayınlama anlamında kapasitesini geliştirmek istiyor.
 
Son olarak yapay zeka uygulamalarının projelerde nasıl yer alacağı şu an için bilinmiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Square Enix Platformlar: PC Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2003
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler