Square Enix'ten Yeni Oyun Duyurusu: Gun Loco

16.08.2010 22:00 Gökhan Yılmaz

 
     Xbox 360 sahipleri 2011'de yeni bir Square Enix oyununa sahip olacaklar. Gun Loco ismindeki oyun TPS türünde eğlenceli bir yapıma benziyor. Square Enix, oyunun TPS türüne yeni bir hava katacağına ve yenilikler getireceğine inanıyor.
 
     Firma, oyunun türü olarak aslında sprint action shooter benzetmesini yapıyor. Buradan oyunda bol bol depar atacağınızı çıkartabilirsiniz. Bölüm tasarımları zıplama ve eğilme odaklı objeler ile doldurulmuş. Bu sayede bir yandan koşarak bu engelleri aşarken diğer yandan etrafınızdaki hedefleri ya da düşmanları vurmaya çalışacaksınız.
 
     Gun Loco, 12 kişilik online multiplayer desteği ile birlikte gelecek. Oyunda galaksiler arası suçluların tutulduğu bir hapishane gezegeninde bulunacaksınız. Oyundaki karakterlerden bazıları Brothersworker tarafından yapılmış action figürler olacak. Son olarak oyunun 2011 yılında çıkacağını ve sadece Xbox 360 için geliştirildiğini tekrar hatırlatalım.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gun Loco Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler