Square, İlk Yeni Nesil Oyunu İçin Düğmeye Bastı

21.06.2012 15:41 Levent Polater


    Square Enix'in yeni oyun motoru için geliştirdiği Agni's Philosophy adlı teknoloji demosundan sonra ağzınızı hâlâ kapayamayanlardansanız, size çok daha güzel bir haberim var. Square Enix, şimdiden gelecek nesil için ilk Luminous projesini başlamak üzere kollarını sıvadı.
 
     Henüz proje ismi veya kategorisi ile ilgili hiçbir detay bilinmiyor. Fakat Square tarafında açılan yeni bir iş ilanları bunu açıkça belli ediyor. Şu anda duyurulmayan bir proje için 3D grafik ve AI programcısı arayan Square, kapalı kapılar ardındaki çalışmalarına şimdiden başladı.
 
    Fakat tahminlere göre 2015'ten önce gücünü Luminious oyun motorundan alınan bir oyunu piyasada görmemiz çok zor. Bu arada Luminous'un gücünü gösteren teknoloji demosunun videosu aşağıda, kaçıranlar için:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 6 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 7 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler