Stalker 2: Heart of Chernobyl 8 Aralık'a Ertelendi

12.01.2022 22:36 Mehmet Tandoğan

 
 
GSC Game World, S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl'i önceden planlanan 28 Nisan çıkış tarihinden 8 Aralık'a erteledi. Oyun, Xbox Series ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak. Ayrıca Xbox Game Pass'de de mevcut olacak.
 
Erteleme hakkında ekip şunları söyledi: "S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl'in çıkışını 8 Aralık 2022'ye erteleme kararı aldık.

İstediğimizi gerçekleştirmek ve oyunu sizin istediğiniz duruma ulaştırmak için ek bir süre gerekiyordu. Biz de kendimize yedi aylık ek bir zaman tanıdık. Stalker 2, GSC tarihinin en büyük projesi. Bu yüzden kapsamlı test ve kontrol gerektiriyor. Özellikle böyle bir proje söz konusu olduğunda, geliştirmenin yeteri kadar uzun sürmesi gerektiğine inanıyoruz.

Bu kararı kolay almadık. Beklentileri karşılayacak bir oyun sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.

Daha fazla bilgi ve güncellemeyi önümüzdeki süreçte sunacağız. Önümüzde heyecan verici ve önemli bir yıl var. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
STALKER 2: Heart of Chernobyl Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: GSC Game World Dağıtıcısı: GSC Game World Tür: hayatta kalma korku Çıkış Tarihi: 28 Nisan 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler