Stalker Online, Steam'e Geliyor

19.09.2019 19:42 Özgür Eroğlu

 
Mobile Technologies'in duyurusuna göre Stalker Online, Steam'e geliyor. Yapımcı firmanın açıklamasına göre oyun bu sonbaharda Steam'e eklenecek. Ancak oyun şu anda açık beta aşamasında olduğu için, oyunun resmi sitesinden oyunu indirebilirsiniz. Buraya tıklayarak oyunun resmi sitesine ulaşabilirsiniz. Oyunun tanıtım yazısına ve fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Stalker Online, 21. yüzyılın alternatif bir evreninde geçen ve radyoaktif bölgeleri keşfettiğiniz bir oyun. Bu radyoaktif bölgeler Sovyet sonrası Rusya'da geçiyor ve zamanına uygun mimari yapılar mevcut. 
 
Stalker Online bir açık dünya oyunu ve dünyayı özgürce keşfedebilirsiniz. Savaş mekanikleri klasik shooter mekaniklerine sahip ve geliştiricilerin söylediğine göre oyun gerçekçi silahlara sahip. Karakter gelişimi, kilidi açılabilen yeni yetenekler ve RPG elementlerine sahip.
 
İsterseniz tek başınıza başkalarına karşı savaşabilir ya da takımınızı kurup öyle de oynayabilirsiniz. Oyun 3. şahıs bakış açısına sahip olsa da istediğiniz zaman 1. şahıs bakış açısına geçebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Stalker Online Platformlar: PC Geliştirici: Mobile Technologies Dağıtıcısı: Mobile Technologies Tür: MMO Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler