StarCraft II: Legacy of the Void Resmi Olarak Duyuruldu

07.11.2014 22:32 Samet Konuksal


    Blizzard'ın StarCraft II'ye üçleme yapacağı ve üçüncü ek paketin de Legacy of the Void olacağı biliniyordu. Ancak BlizzCon itibariyle StarCraft II: Legacy of the Void resmiyet kazanmış oldu.
 
    Terranlara odaklanan Wings of Liberty ve Zerglere odaklanan Hearth of the Swarm'ın ardından Legacy of the Void oyunun son ırkı Protosslara yöneliyor. Senaryo modunda Hierarch Artanis'i yöneteceğimiz Legacy of the Void, Protossların yediği Zerg saldırısının yıllar sonrasını konu alıyor. Protosslar için herşeyin kötüye gittiği bir dönemde yeniden ayağa kalkmaya çalışacağımız Legacy of the Void, multiplayer açısından da birçok yeniliği beraberinde getirecek.
 
    Oyunun multiplayer yeniliklerinden birisi Archon isimli mod oluyor. Bu modda iki oyuncu aynı anda tek bir tarafı yönetiyor. StarCraft'ı öğrenme açısından elverişli olan bu modun haricinde Allied Commanders modu da tipik co-op modunu RTS oyunu StarCraft'a uyarlıyor.
 
Henüz çıkış tarihi bilinmeyen oyunun sinematik videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarCraft II: Legacy of the Void Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: RTS Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 2 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler