StarHawk, 11 Dakikalık Oynanış Videosuyla Parlıyor

StarHawk, ilk videosuyla otoriteleri şaşırtıyor.
26.05.2011 00:53 Levent Polater

 
    Starhawk'ın ilk oyun içi videosunu görmek istiyorsanız, beklenen an nihayet geldi. Şahsen ben gördüklerim karşısında etkilendiğimi söyleyebilirim.
 
    Tam 11 dakika süren bu oynanış videosu ile StarHawk'ı enine boyuna mercek altına yatırabiliyoruz. Bir shooter oyunundan beklenen özellikleri fazlasıyla yerine getirdiği görülen oyun, aksiyon konusunda gerekeni yapıyor.
 
    En çok dikkatimi çeken ise, haritadaki herhangi bir yere bir strateji oyunu oynar gibi bina kurdurabilmemiz oldu. Çoğu Shooter'da buna benzer bir şey görmediğimiz kesin. Bir binadan ise yine bir strateji oyunu gibi dost birlik çıkarabiliyoruz.
 
   Çeşitli araç kullanımlarıyla da dikkat çeken oyun, bilim kurgu temasını fazlasıyla karşılıyor. Eminim, görecekleriniz sizleri de etkileyecektir, oyun pek dikkat çekmeden sessiz sedasız yapılıyordu fakat bundan sonra belli bir kesmin dikkatini çekeceği aşikar. 
 
    Playstation 3'e özel olarak yapılan oyunun ilk oynanış videosunu aşağıda bulabilirsiniz. İyi seyirler:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarHawk Platformlar: PS3 Geliştirici: Lightbox Interactive Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 30 Dk önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 1 Saat önce Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler